Full time Sous-Chef

Den Haag

Algemene informatie:

Als Sous-chefkok van de V-bar Den Haag functioneer je uitstekend in een hecht en hardwerkend team. Je hebt al flink wat ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en bent daarom goed bekend met hoe het er in de horeca aan toe gaat. Samen met de Executive Chef en Chef Production ben je verantwoordelijk voor het runnen van de keuken en denk je mee over verbeteringen, efficientie, leuke events en nieuwe gerechten. Verder wil je uitsluitend werken met topproducten en zoek je continue naar kansen om dingen net even beter, slimmer en vooral smaakvoller te maken.

Profiel:

- Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau

- Je bent geen groentje meer als het gaat om koken, dit gaat jou gemakkelijk af

- Je hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en communicatief vaardig

- Je weet je collega’s te motiveren, inspireren en enthousiasmeren

- Je hebt leidinggevende ervaring en kent de hygiene regels (HACCP) en zorgt dat deze worden opgevolgd

- Je bent flexibel inzetbaar, het werken op vroege ochtenden of juist latere avonden en in het weekend is voor jou geen probleem

- Je woont in of vlakbij Den Haag

Vascobelo biedt je de kans om te werken in een sfeervolle, professionele omgeving met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We zijn een jong bedrijf maar hebben torenhoge ambieties. Je komt te werken in een hecht, professioneel maar vooral leuk team! Interesse? Stuur dan snel je cv en motivatie naar jobs@vascobelo.be ter attentie van Wendy Cortois.

Strive to be happy
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon

© Vascobelo 2020. All rights reserved.