Head-barista (EVENTS)

Allround

Jij bent ons visitekaartje! Je werkt als hoofd barista op de mooiste events waar jij met je sales kwaliteiten razendsnel iedereen op de hoogte stelt van Vascobelo. De afgelopen jaren waren we o.a. onderdeel van Vrienden van Amstel Live, EK Hockey Antwerpen, diverse festivals maar ook bruiloften en beurzen. Daarnaast zijn tripjes buiten de Hollandse grenzen geen uitzondering.

 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een koffie professional, iemand met ruim vijf jaar ervaring binnen de koffie branche. Je kent alle kneepjes van het barista-vak. Je communiceert goed, bent sociaal en neemt verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig, maar kan ook leiding nemen in teams bij grotere opdrachten en weet hierin het juiste contact te onderhouden met onze opdrachtgevers. Doordat je in contact komt met verschillende bekende en potentiele klanten, zie je kansen voor nieuwe opdrachten en benut deze ook. Daarnaast heb je geen problemen met fysiek zwaarder werk en ben je voor 38 uur per week flexibel inzetbaar. Je bent graag onderweg en ook in bezit van rijbewijs B.

 

Bij onze afdeling Events excelleren we in kwaliteit, styling en schaalbaarheid. Je bent altijd op zoek naar perfectie. Niet alleen in je werk naar opdrachtgevers toe, maar ook voor jezelf. Je ziet de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf en streeft ernaar om steeds meer uit je functie te halen.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Je werkt als hoofd-barista op events. Dit zijn zelfstandige diensten of in een team. Je bent verantwoordelijk voor een perfecte op- en afbouw en het draaien van het events. Hier staat uiteraard de kwaliteit van de koffie centraal. Naast het events team heb jij ook je plaats binnen het Vascobelo sales team. Je zorgt voor warm contact met onze events klanten en bent verantwoordelijk voor new business: nieuwe klanten enthousiast maken voor onze service op locatie. Je plant klantbezoeken en werkt samenwerkingsvoorstellen uit naar de wensen van de klant. Verder mag jij met jouw expertise ook een rol spelen binnen onze Vascobelo Barista Academy.

 

Over Vascobelo

Vascobelo is een jong, snelgroeiend en exclusief Belgisch koffiemerk dat de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid. Op dit moment hebben we elf V-bars en dertien V-points opgezet. Daarbij zijn we ook druk bezig met expansie naar het buitenland. We hebben al twee V-bars geopend in Barcelona. Wij distribueren koffiebonen, hebben door het hele land sfeervolle brasseries en serveren de beste koffie ter wereld. Vascobelo heeft hiervoor al meerdere prijzen gewonnen. Vascobelo is niet alleen een koffiemerk, maar een totaalconcept. Medewerkers van Vascobelo zorgen ervoor dat bezoekers kunnen genieten van alles waar onze koffie voor staat: het samen komen met vrienden, het uitwisselen van ideeën en om gelukkig te zijn.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een goed salaris en mogelijkheid tot aandelen;

  • Doorgroeimogelijkheden, ook naar andere afdelingen;

  • Mogelijkheid tot het behalen van officieel barista diploma (certificeren)

  • Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en hardwerkend team;

  • Leuke uitjes en personeelsfeestjes;

  • De kans om mee te denken met de groei van het bedrijf;

  • Tot slot elke dag de lekkerste koffies! 

Herken jij jezelf? Stuur dan een mail naar jobs@vascobelo.be ter attentie van Yara van Oeffelt

Strive to be happy
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon

© Vascobelo 2020. All rights reserved.