Barista - fulltime

Den Haag

Jij houdt van gezelligheid, staat voor gastvrijheid, voelt je enorm thuis in een bar én vindt het leuk om tegelijkertijd wat werk te verrichten. Ja? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Vacaturebeschrijving

Start jij je dag het liefst op met een lekkere kop koffie? Wij ook! Die heerlijke melange, vers gebrande koffiebonen en de perfecte melkschuimlaag. Hét kopje koffie waar jouw gasten blij van worden. Koffieliefhebbers die de automaat op werk of op school spontaan voorbijlopen om bij jou een goede kop koffie te halen. Alle ochtendhumeuren en middagdipjes verdwijnen hierdoor als sneeuw voor de zon! 

Waar kom jij te werken?

Vascobelo is een jong, snelgroeiend en exclusief Belgisch koffiemerk dat de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid. Wij distribueren koffiebonen, serveren koffie bij evenementen en hebben door het hele land sfeervolle brasseries.

Vascobelo is niet alleen een koffiemerk, maar een totaalconcept. De inrichting van onze brasseries staan voor de Vascobelo ervaring: elegant en authentiek. Het is een plek waar je kan genieten van alles waar onze koffie voor staat: het samen komen met vrienden, het uitwisselen van ideeën en om gelukkig te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het met jouw hulp een nog groter succes zal worden! 

 

Hoe ziet jouw werkdag als barista eruit? 

Je dag begint natuurlijk altijd met een lekker bakje koffie. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bar er netjes uitziet en dat de dranken, muffins en sandwiches zijn aangevuld. Je voorziet de gasten van een goede kop koffie en maakt met hen een vriendelijk praatje. Na de ochtendspits heb je tijd om de bar en keuken weer even netjes op te ruimen en houd je zelf lunchpauze onder het genot van een vers broodje. 

Rond lunchtijd wordt het weer spits. Jij gaat in de keuken aan de slag met het bereiden van de bestelde gerechten. Wanneer deze drukte voorbij is neem je je plekje bij de bar weer in en ga je verder met het maken van koffies. Ondertussen ben je een kei geworden in het maken van cappuccino's, espresso's en latte macchiato's. De training tot barista komt dus erg goed van pas! 

Herken jij jezelf hierin? 

 • Je bent energiek en erg gastvrij; 

 • Je hebt enige horeca ervaring opgedaan;

 • Je bent voor 38 uur per week flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, vroege ochtenden en in het weekend is voor jou geen probleem;

 • Je woont in (of de omgeving van) Den Haag;

 • Je bent breed inzetbaar, waarbij een rol in de keuken bijvoorbeeld ook erg belangrijk is. 

Barista skills zijn niet noodzakelijk, hiervoor krijg je onze interne barista training aangeboden.

Wat krijg je ervoor terug? 

 • Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en hardwerkend team;

 • Er worden leuke uitjes en personeelsfeestjes georganiseerd;

 • Doorgroeimogelijkheden en de kans om mee te denken met de groei van het bedrijf;

 • Tot slot elke dag de lekkerste koffies! 

Interesse? Reageer dan via jobs@vascobelo.be ter attentie van Yara van Oeffelt.

Strive to be happy
 • Grey Facebook Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Instagram Icon

© Vascobelo 2020. All rights reserved.